Vloerbekleding

LayRed, de perfecte keuze voor renovatieprojecten

LayRed is Moduleo’s meest robuuste vinylvloer, speciaal ontworpen om zelfs de meest veeleisende omstandigheden te trotseren. Het is een fluitje van een cent om deze vloer te plaatsen. Met zijn minimale dikte van slechts 6 mm kun je LayRed gemakkelijk over een bestaande, vaak ongelijke vloer leggen, zonder de noodzaak om deze eruit te halen of te egaliseren.

Dankzij de sterke kern en de geïntegreerde rode ondervloer heeft LayRed de capaciteit om kieren en ongelijkheden in bestaande vloeren te overbruggen. Hierdoor wordt LayRed de ideale oplossing voor elk renovatieproject!

Vloerbekleding

  1. Robuustheid: Dankzij de ingebouwde ondervloer is de Layred® vloer sterk genoeg om ongelijkheden in de onderliggende vloer op te vangen. Bovendien is hij elastisch genoeg om oneffenheden te corrigeren, wat resulteert in een mooi vlak oppervlak. Hierdoor is de Layred® niet alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen, maar past hij ook uitstekend in oudere huizen met bijvoorbeeld een houten ondervloer, zoals in ons geval. Deze vloer hoeft niet te worden gelijmd en is direct beloopbaar.
  2. Comfort en Geluidsdemping: Dankzij de ingebouwde akoestische laag is de LAYRED® vloer bijzonder stil. De akoestische laag is tevens elastisch, waardoor hij veerkrachtig reageert op lichaamsgewicht. Dit resulteert in een aangenaam zachte en geluiddempende vloer, ideaal voor onze slaapkamers! Tijdens een demonstratie hebben we zelf kunnen ervaren dat dit de stilste vloer is binnen het segment van rigide vloeren.
  3. Esthetiek en Duurzaamheid: Het kiezen van het juiste design is geen eenvoudige taak, gezien de beschikbaarheid van maar liefst 31 verschillende ontwerpen, geïnspireerd op hout- en steenpatronen. De vloer vertoont weinig herhalingen, waardoor hij een zeer natuurgetrouwe uitstraling heeft. Dankzij de beschermende toplaag is de vloer bovendien bestand tegen krassen en vlekken, waardoor hij er langdurig mooi blijft uitzien.
Contact

Heb je vragen? Contacteer mij gerust vrijblijvend!